Magic Cutter

Magic Cutter 1.0

Eenvoudig mp3's knippen

VOOR

  • Sleep-en-pleur
  • Handmatig of automatisch (4 methoden)
  • Snelle uitvoer

TEGEN

  • Niet altijd exact

Goed
7

Met de applicatie Magic Cutter splits je een mp3'tje in 2 of meer delen. Dit gaat heel eenvoudig: je kiest met de muis de 'knipmomenten' of laat het programma automatisch scheiden op basis van tijd, bestandsgrootte en zelfs stiltes.

Magic Cutter is lekker eenvoudig in gebruik. Het menu nodigt je met de woorden 'Drop Audio File Here' uit een mp3-bestand naar binnen te slepen; de grafische weergave van de audio verschijnt hierna meteen. Met een muisklik creëer je een scheidingslijn. Een andere manier is om ze automatisch te genereren: dit doe je via het uitrolmenu rechtsboven. Zo splits je een mp3 met Magic Cutter bijvoorbeeld automatisch in 4 even grote delen of in stukken van 1 MB.

Met een klik op 'Split' zet je Magic Cutter vervolgens in werking. Het proces is razendsnel: binnen een paar seconden staan de mp3-bestanden op je Mac. Magic Cutter is erg handig, maar er is genoeg op aan te merken. Tijdens onze test bleek de knipbeurt niet altijd even exact: soms gaat er een stukje audio verloren. Ook werkt de functie voor het automatisch vinden van stiltes niet naar behoren.

Wil je even snel een mp3 in kleinere stukken knippen, dan krijg je dit met het gebruiksvriendelijke Magic Cutter pijlsnel voor elkaar. De software is echter niet altijd exact en de bewerkingsopties zijn beperkt. Ook helpt Magic Cutter je niet om mp3's juist aan elkaar te plakken. Voor een meer geavanceerde audio editor neem je een kijkje bij de gratis app Audacity.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
Magic Cutter

Download

Magic Cutter 1.0

Beoordelingen about Magic Cutter